ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο! Ηλεκτρονικό… «σκονάκι» στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης

Φορώντας «ψείρα» στο αυτί του πήγε να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης ένας νεαρός, ο οποίος μαζί με τον δάσκαλο του οδήγησης κατηγορούνται  για απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ο νεαρός, που θα έδινε εξετάσεις θεωρητικού μέρους τις τελευταίες ημέρες του 2019, επικαλέστηκε λόγους υγείας για να μην διαβάσει τις ερωτήσεις και ζήτησε να τις ακούσει μέσω ακουστικών, πράγμα που δέχθηκαν οι εξεταστές.
Ωστόσο, ο σκούφος που φορούσε κατά τη διάρκεια της εξέτασης κίνησε υποψίες στον εξεταστή που του ζήτησε να τον βγάλει, αλλά ο νεαρός αρνήθηκε.

Στο εξεταστήριο κλήθηκαν αστυνομικοί με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι ο υποψήφιος φορούσε ακουστικό μέσω του οποίου θα του μετέφερε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ο ιδιοκτήτης της σχολής οδηγών!
Ο νεαρός εξεταζόμενος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Ο δάσκαλος οδήγησης που, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Δίκτυο, φέρεται να σκαρφίστηκε το κόλπο και να τον εφοδίασε με την «ψείρα», δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου.