ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο! Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος τράκαρε με λεωφορείο που μετέφερε δημοσιογράφους

Η προεκλογική εκστρατεία του Τζάστιν Τριντό στον Καναδά ξεκίνησε… επεισοδιακά, καθώς το αεροσκάφος του… τράκαρε με λεωφορείο που μετέφερε δημοσιογράφους!

Το ατύχημα έγινε αφού είχε αποβιβαστεί ο Καναδός πρωθυπουργός, ωστόσο, το αεροσκάφος δεν μπορούσε πλέον να χρησιμοποιηθεί και  αποφασίστηκε να νοικιάσει άλλο αεροσκάφος για να ταξιδέψει στον επόμενο προορισμό του.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που είναι διαπιστευμένοι στην προεκλογική εκστρατεία του Τριντό, το λεωφορείο τους χτύπησε στο αριστερό φτερό του αεροσκάφους, καθώς περνούσε από κάτω, στο αεροδρόμιο Βικτόρια.

«Δεν υπάρχουν τραυματίες και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αεροπλάνο εξετάζονται», εξήγησε μια εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου κόμματος, η Ελεανόρ Κατενάρο.

Το ατύχημα πάντως δεν καθυστέρησε τον ηγέτη του κόμματος, ο οποίος έχει προγραμματισμένη ομιλία στο Κάμλουπς της Βρετανικής Κολομβίας και κατόπιν στο Εντμοντον, στην Αλμπέρτα.

Προβλήματα όμως με το αεροσκάφος που τον μετέφερε, είχε και ο πολιτικός του αντίπαλος, ο Αντριου Σιρ, καθώς λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε μεταξύ Οτάβας και Κεμπέκ, ο ίδιος και οι δημοσιογράφοι που τον συνοδεύουν. αναγκάστηκαν να προσγειωθούν σε άλλο αεροδρόμιο και να συνεχίσουν με λεωφορείο το ταξίδι τους.