ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ασύλληπτο: Αρκούδα κρατούσε άνδρα για έναν μήνα στη φωλιά της! Εικόνες σοκ

Είναι μια απίστευτη ιστορία, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εφημερίδα »The Sun».

Κυνηγοί -σε δάσος έξω από την πόλη Tuva, στη νότια Σιβηρία- βλέποντας ότι οι σκύλοι τους γαύγιζαν στις όχθες μια λίμνης, πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει. Αυτό που αντίκρισαν ήταν ένα σχεδόν σκελετωμένο σώμα το οποίο θύμιζε… μούμια.

Σε αυτή την πόλη θέλουν να καταργήσουν τον… χρόνο!

Όταν προσπάθησαν να προσεγγίζουν το σώμα που βρισκόταν στις όχθες της λίμνης ήρθε το δεύτερο σοκ. Ο γενειοφόρος, αποστεωμένος άνδρας ήταν ζωντανός!

Όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, ο άτυχος άνδρας πριν από έναν περίπου μήνα είχε δεχθεί επίθεση αρκούδας με αποτέλεσμα να του σπάσει τη σπονδυλική στήλη. Το άγριο ζώο, αντί να τον κατασπαράξει, τον… μετέφερε –όπως ανέφερε ο ίδιος– στη φωλιά της και τον επιτηρούσε όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει ως τροφή.

Σύμφωνα με τους κυνηγούς, οι αρκούδες που ζουν στη συγκεκριμένη περιοχή ακολουθούν αυτή την τακτική με τα θηράματά τους, τα οποία κρατάνε κάπου φυλαγμένα μέχρι να πεινάσουν πολύ και να τα φάνε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο άτυχος άνδρας ζει πραγματικά από θαύμα αφού, ακόμα και το δέρμα του, είχε αρχίσει να σαπίζει. Επίσης, οι περιγραφές του ίδιου του θύματος σχετικά με το πώς κρατήθηκε ζωντανός, σοκάρουν.