ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Χαμός γίνεται με την γάτα με τα τέσσερα αυτιά στην Τουρκία

Πάταγο έχει κάνει εδώ και πέντε εβδομάδες στο Instagram μια γατούλα με το όνομα Μίδας, η οποία είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες, αφού δεν έχει δύο, αλλά τέσσερα αυτιά. Η γατούλα αυτή που προέρχεται από την Τουρκία έχει πολλές αναρτημένες φωτογραφίες στον λογαριασμό της με πιο πρόσφατη την σημερινή.

Η συγκεκριμένη Ρωσσική Μπλέ γάτα είναι τεσσάρων μηνών και έχει τέσσερα αυτιά λόγω γενετικής μετάλλαξης. Ο εν λόγω λογαριασμός έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 75 χιλιάδες ακόλουθους στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πέρα από την ιδιαιτερότητά της, τους χρήστες του Instagram έχει ξετρελάνει και η μικρή λευκή καρδιά που σχηματίζεται στο τρίχωμά της στο σημείο της κοιλιάς της. H χαριτωμένη γάτα συνηθίζει να παίζει παρέα με τα δύο σκυλιά – λαμπραντόρ- της οικογένειας, Σούζι και Ζέινο.

Σύμφωνα με το dailymail.co.uk, η μαμά της γκρι γάτας ήταν αδέσποτη και γέννησε συνολικά 7 γατάκια μαζί με την εν λόγω γάτα. Συγκεκριμένα, τα έφερε στην ζωή στον κήπο μια φίλης της ιδιοκτήτριας του Μίδα, από όπου και το πήρε.

Ο ιδιοκτήτης της γάτας με τα τέσσερα αυτάκια, Κάνις, είπε ότι ο Μίδας είχε ελεγχθεί από κτηνίατρο και ότι μπορεί να ακούσει τέλεια.

«Είναι μια πολύ παιχνιδιάρικη γάτα, αλλά και πολύ φιλική», είπε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Midas (@midas_x24)