ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Χειροπέδες σε τραγουδίστρια για μια αρκούδα! Γιατί την πήρε στο σπίτι της (ΦΩΤΟ)

Είχε μια αρκούδα στο σπίτι της γιατί, όπως εκείνη λέει, την πέρασε για… σκύλο!

Ο λόγος για μία τραγουδίστρια, γνωστή στη Μαλαισία, που συνελήφθη διότι μπέρδεψε μία αρκούδα… με σκύλο! «Ήταν νύχτα, ήταν άρρωστη και βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και την πέρασα για σκύλο», είπε η Zarith Sofia Yasin.

Η 27χρονη, που είχει πάρει μέρος στο σόου ταλέντων Rockanova, δήλωσε στην αστυνομία ότι βρήκε το ζώο έξω από Κουάλα Λουμπούρ πριν από δύο εβδομάδες και ότι ήταν χτυπημένο και άρρωστο. «Ήταν νύχτα όταν βρήκα την αρκούδα μωρό. Ήταν στην άκρη του δρόμου και την πέρασα για σκύλο», είπε χαρακτηριστικά.
Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε σε τοπικά Μέσα ότι ονόμασε την αρκούδα Μπρούνο και ότι δεν σκόπευε να την κρατήσει μόνιμα.
«Ξέρω ότι οι αρκούδες δεν είναι κατοικίδια και ότι απαγορεύεται να τις έχεις σπίτι. ‘Το μόνο που ήθελα, ήταν να τη βοηθήσω», είπε η 27χρονη Μαλαισιανή, προσθέτοντας: «Ανησυχούσα και δεν ήθελα να στείλω την αρκούδα στον ζωολογικό κήπο, διότι εκεί τα ζώα φαίνονται αδύνατα και δεν είναι καλά».
Αν το δικαστήριο αποδεχθεί την πρόταση της Πολιτείας και αποδειχθεί ότι η 27χρονη τραγουδίστρια κρατούσε παρανόμως το θηλαστικό στο σπίτι της, κινδυνεύει με έναν χρόνο φυλάκιση ή πρόστιμο σχεδόν 50.000 ευρώ.
Εκτός από την παράνομη κράτηση, η Zarith Sofia Yasin κατηγορέιται και για πιθανή εμπορία ζώων. Η ίδια δήλωσε ότι έχει μία επιχείρηση, όταν δεν είναι εκεί τραγουδάει και πρόσθεσε ότι «με όλα αυτά, πού να βρεθεί χρόνος για να πουλάω ζώα;».