ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος και γέννησε μέσα στο αεροπλάνο!

«Μα πώς μπορεί να σου ξεφύγει μια τέτοια λεπτομέρεια», πρέπει να σκέφτηκαν όλοι οι επιβάτες της πτήσης Calgary – Tokyo της Air Canada, όταν μία συνεπιβάτης τους γέννησε κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ η ίδια αγνοούσε την εγκυμοσύνη της.

 

Η 23χρονη Καναδή Ada Guan, δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος 37 εβδομάδων, όταν αποφάσισε να πετάξει μαζί με τον σύντροφό της Wesley Branch με προορισμό το Τόκιο. Όταν τα νερά έσπασαν, εκείνη δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι συνέβη.

«Μου είπε πως κάτι έπεσε πάνω της. Σήκωσα το παντελόνι της, είδα να ξεπροβάλει ένα κεφάλι και μετά άκουσα ‘Ουά’. Σκέφτηκα, Θεέ μου, νομίζω πως έχουμε παιδί!», εξήγησε ο νέος πατέρας.     Η νεαρή μητέρα που έμενε με τον σύντροφό της στην Victoria, άρχισε να κερδίζει βάρος πριν μερικούς μήνες, έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης αλλά βγήκε αρνητικό.

Ο Branch μάλιστα είπε ότι επισκέφτηκαν ένα γιατρό πριν την πτήση, όμως και πάλι δεν διέγνωσε ότι η Ada ήταν έγκυος.   Την Ada ξεγέννησε γιατρός επιβάτης της πτήσης, ύστερα από έκκληση των αεροσυνοδών για ιατρική βοήθεια. Ο Branch παραδέχτηκε ότι το ζευγάρι ήταν τυχερό μια και στην πτήση βρίσκονταν τρεις γιατροί.

Το αεροπλάνο, τελικά, προσεδαφίστηκε 30 λεπτά νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς του δόθηκε προτεραιότητα από το αεροδρόμιο και η Ada μαζί με την νεογέννητη Chloe οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο όπου έμειναν όλη τη νύχτα.

Πηγή: www.lifo.gr