ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δικαστήριο δικαίωσε 42χρονο που μήνυσε τους… γονείς του επειδή του κατέστρεψαν τη συλλογή πορνό!

Στη μήνυση που υπέβαλε ο Ντέιβιντ Γουέρκινγκ στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον των… γονιών του, ανέφερε ότι μετά το διαζύγιό του ζούσε μαζί τους για περίπου έναν χρόνο.

Τον Αύγουστο του 2017, ωστόσο, έφυγε από το πατρικό του αφήνοντας πίσω του πολλά από τα υπάρχοντά του.

Λίγους μήνες αργότερα οι γονείς, ο Πολ και η Μπεθ Γουέρκινγκ, του έδωσαν κάποια από τα πράγματά του που τους ζητούσε να του επιστρέψουν και διαπίστωσε ότι έλειπαν ορισμένα αντικείμενα.

Ο πατέρας του τον ενημέρωσε μέσω e-mail ότι «βρήκαμε δώδεκα κούτες γεμάτες με πορνογραφικό υλικό και δύο κούτες με “sex toys”, όπως τα αποκαλείς. Εκείνη μέρα αρχίσαμε να τα καταστρέφουμε και μας πήρε κάποιο διάστημα η διαδικασία».

Ο 42χρονος εκτίμησε στα 25.000 δολάρια την αξία της συλλογής πορνό, που περιλάμβανε 1.605 DVD και βιντεοκασέτες και ζήτησε από τους γονείς του να του καταβάλουν το τριπλάσιο ποσό και τα έξοδα της δίκης.

Το ζευγάρι δεν αρνήθηκε ότι κατέστρεψε το υλικό, επισημαίνοντας πάντως στο δικαστήριο ότι ο γιος τους είχε κουβαλήσει στο σπίτι τα CD με το πορνό ενάντια στην εκπεφρασμένη θέλησή τους και μετά τα παράτησε εκεί.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο γιος δικαιούται αποζημίωσης και έδωσε προθεσμία στους αντίδικους μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου για να αποτιμήσουν το ύψος της…