ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Έφτασε να μοιάζει με τον Φρέντι Κρούγκερ μετά από σοβαρή ασθένεια!

Ένας άνδρας από το Λονδίνο δίνει μάχη με τον καρκίνο, με τεράστιο κόστος, καθώς λόγω μεταστάσεων ελπίζει πλέον σε ένα πειραματικό εμβόλιο που χρησιμοποιείται στη Γερμανία, ενώ η χημειοθεραπεία τον παραμόρφωσε και τον έκανε να μοιάζει με τον Φρέντυ Κρούγκερ.

Ο 41χρονος Geoffrey Seymour που είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί, είδε αίμα στα κόπρανα του, δύο εβδομάδες πριν τα 40κοστα γενέθλια του και πήγε στον γιατρό, σύμφωνα με την thesun.co.uk. Εκεί έμαθε ότι νοσεί από καρκίνο στο πάγκρεας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο, αφαιρώντας ένα μικρό μέρος, ενώ ξεκίνησε να λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή.

Παρόλα αυτά, τα φάρμακα δεν έδρασαν με τον καλύτερο τρόπο, αφού το πρόσωπο του παρουσίασε έντονες φουσκάλες και ένιωθε σαν να καίγεται. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ντρέπεται να κυκλοφορήσει έξω, αφού πολλοί τον κοιτούσαν επίμονα και σχολίασαν την εμφάνιση του, λέγοντας ότι μοιάζει στον Φρέντυ Κρούγκερ.

«Είχα μια πολύ άσχημη αντίδραση στο πρόσωπό μου. Ήταν γεμάτο από επώδυνες φουσκάλες που ένιωθα το πρόσωπο μου σαν να φλέγεται», είπε χαρακτηριστικά.