ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Επιτέθηκε ουρλιάζοντας σε… ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν και το… πάτησε με το αυτοκίνητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος με την Κιμ Καρντάσιαν ήταν ένας Τούρκος, ο οποίος αποφάσισε να βγάλει την οργή του σε ένα… ομοιώμα της, το οποίο τελικά πάτησε με το αυτοκίνητο!
Όλα ξεκίνησαν όταν η Κιμ Καρντάσιαν, αρμενικής καταγωγής, ζήτησε από τους «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία: «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας», με αφορμή την συμπλήρωση 105 ετών από τη θλιβερή επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων.
«Σήμερα είναι η 105η επέτειος και είμαι τόσο περήφανη που η Αμερική αναγνώρισε», σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Καρντασιάν, ζητώντας από τους χιλιάδες «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία μικρού μήκους «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας», που δημιουργήθηκε από τους μουσικούς Αράμ Μπαπατζανιάν, Αλάν Σεμερτζιάν και τον καλλιτέχνη Κεβόρκ Μουρατ.


Η Κιμ δημοσίευσε επίσης σειρά φωτογραφιών από τις επισκέψεις της στο Μνημονιακό συγκρότημα Τσιτσερνακαμπέρτ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αρμενία. Στα τέλη του 2019 η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και η Γερουσία του Κογκρέσου των ΗΠΑ υιοθέτησαν το ψήφισμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Η Κιμ Καρντάσιαν συνέβαλε επίσης στη διαδικασία της αναγνώρισης, η οποία μίλησε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.
Ο νεαρός Τούρκος αρχικά, βάζει τις φωνές στο… ομοίωμα της Καρντάσιαν και στη συνέχεια ανεβαίνει στο αυτοκίνητο του (καλυμμένο παντού με τουρκικές σημαίες) και περνάει από πάνω του.