ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Έρχονταν απολύσεις και για να γλιτώσει δηλητηρίαζε συνάδελφο της! Τί της έριχνε στον καφέ!

Όπως αποκαλύφθηκε η 53χρονη Μαριάντζελα Τσεράτο, έριξε σκόνη χαπιών Valium ή Xanax στον καπουτσίνο συνεργάτιδάς της, όταν έφτιαχνε καθημερινά τον καφέ σε μια ασφαλιστική εταιρεία στο Μπρα του Πιεμόντε της Ιταλίας.

Η Τσεράτο είχε ακούσει μια φήμη πως επρόκειτο να γίνουν περικοπές προσωπικού και έτσι στόχευσε στη συνάδελφό της επειδή έκανε παρόμοια δουλειά με την δική της, ρίχνοντάς της ένα χάπι κάθε φορά.

Το θύμα συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν έπεσε πάνω σε ένα δέντρο με το αυτοκίνητό της, στο δρόμο της επιστροφής από την εργασία, αν και οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν τίποτα στην αρχή.

Η γυναίκα υποψιάστηκε ότι ο καφές της έφταιγε, όταν μετά από μια άδεια από την εργασία της διαπίστωσε ότι δεν είχε κανένα από τα συμπτώματα αυτά. Με την επιστροφή της στο γραφείο, οι υποψίες της έγιναν πιο έντονες όταν η Τσεράτο την παρότρυνε να πιει καφέ. «Έλα, θα σου φέρω έναν καπουτσίνο. Τι κακό μπορεί να σου κάνει;» έλεγε στο θύμα.

Τελικά αποδέχθηκε την προσφορά της Τσεράτο αλλά κράτησε ένα δείγμα από τον καφέ, το οποίο έδωσε για ανάλυση και βρέθηκε να περιέχει μια «εξαιρετικά υψηλή» δόση βενζοδιαζεπίνης.