ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά: Έκανε τον… σκύλο του κουμπάρο στο γάμο του!

Ο 69χρονος Christopher McCarron από τη Σκωτία όταν έχασε το γιο του, αποφάσισε να υιοθετήσει έναν σκύλο για να μην είναι μόνος του.

Ο μάγος Γιούρι Γκέλερ έκανε αίτηση για να γίνει κατάσκοπος του Μπόρις Τζόνσον!

Έτσι πήγε στο καταφύγιο Dog’s Trust της πόλης West Calder, στη Σκωτία, και έψαχνε να βρει ζωάκι. Η χημεία που είχε με ένα έξι ετών ροτβάιλερ, τον Jack, ήταν μοναδική.

Ήξερε από την πρώτη στιγμή που τον είδε ότι αυτός θα γίνει η παρέα του στο σπίτι. Και έτσι αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Την ώρα που πήγε μια πρώτη βόλτα με το σκύλο στον εξωτερικό χώρο του καταφυγίου, είδε την 56χρονη Margaret, η οποία ήταν και εκείνη εκεί για τον ίδιο λόγο. Γνωρίστηκαν και ένιωσαν μια αμοιβαία λέξη. Έγιναν ζευγάρι και λίγο καιρό μετά αποφάσισαν να παντρευτούν.

Για κουμπάρο λοιπόν στο γάμο του ο McCarron επέλεξε τον καλύτερό του φίλο, τον Jack. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχε γνωρίσει τη γυναίκα του. Έτσι του έβαλε τα κατάλληλα ρούχα και τον πήρε δίπλα του την ώρα της τελετής. Ο ίδιος θα πει: “Μόλις τον είδα στο καταφύγιο μου έκανε κλικ. Και δεν φανταζόμουν φυσικά ότι λίγο πιο μετά θα γνώριζα εκεί, στον ίδιο χώρο, τη γυναίκα μου. Δεν θεωρώ ότι εγώ έσωσα τον Jack. Εκείνος με έσωσε. Είμαστε τρεις τώρα και αυτή είναι η οικογένειά μου”.

Το ζευγάρι κάλεσε στο γάμο του 15 άτομα, μεταξύ αυτών και μέλη από το καταφύγιο που πήρε τον Jack αλλά και που γνώρισε και τη γυναίκα του.