ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Καλλιστεία για την «Miss ελληνική νταλίκα»

Οδηγοί με μεράκι που μεταμορφώνουν τα εργαλεία τους σε τροχοφόρα κοσμήματα συμμετέχουν στον Διαγωνισμό Ομορφότερου Φορτηγού στα τέλη Απριλίου, ενώ έναν μήνα αργότερα θα ακολουθήσουν τα Καλλιστεία Φορτηγών στην εθνική Αθηνών-Λαμίας.
 

 

 

Φορτηγά με λαμπάκια LED, δερμάτινα σαλόνια και ζωγραφιές με αερογράφο δηλώνουν υποψηφιότητα στη σελίδα του Διαγωνισμού Ομορφότερου Φορτηγού στο Facebook.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για μεγάλα οχήματα θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη φορά στις στις 29 Απριλίου. Νικητής θα ανακηρυχθεί η υποψηφιότητα που συγκεντρώνει τα περισσότερα Like.

Οι οδηγοί περιμένουν πώς και πώς και την επόμενη διοργάνωση, το 2ο Yourtruck Fiesta, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Μαΐου στο 32ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Στο πλαίσιο της φιέστας θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός ομορφιάς με κριτική επιτροπή από επαγγελματίες του χώρου αλλά και εικαστικούς.

«Πρόκειται για φορτηγά που είναι ζωγραφισμένα με αερογραφία από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κανονικοί κινούμενοι πίνακες» λέει στην Καθημερινή ο διοργανωτής της εκδήλωσης Βαλάντης Πιτσικάλης.

«Δεν θα είναι δηλαδή τα κλασικά "Μαρία σ' αγαπώ" και «Η Παναγιά μαζί σου"» διαβεβαιώνει.

ΠΗΓΉ : tanea.gr

 Η μεγαλύτερη… πίσω κίνηση που έχετε δει EVER και σπάει κάθε ΡΕΚΟΡ

 Τα κορίτσια από τη Χιλή μας γυρίζουν τα οπίσθια τους… Miss Reef 2015 – Βίντεο