ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Μωρό κρατήθηκε ζωντανό 6 ώρες στο ψυγείο νεκροτομείου! Το νόμισαν για νεκρό!

Αυτή είναι η καταπληκτική ιστορία ενός μωρού που γεννήθηκε πρόωρο στο Μεξικό -μόλις 23 εβδομάδων- θεωρήθηκε από λάθος νεκρό, μπήκε για έξι ώρες στο ψυγείο του νεκροτομείου και τελικά έζησε.

Όπως αναφέρουν οι νεκροθάφτες, βρήκαν το νεογέννητο μωρό ακόμη να αναπνέει όταν τους κάλεσαν να πάρουν το σώμα του και να το παραδώσουν στους γονείς του για την ταφή.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο La Margarita, στην πόλη Πουέμπλα, στο Μεξικό. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο πατέρας του παιδιού βλέπει το μικροσκοπικό αγοράκι που κλαίει και του λέει να παραμείνει δυνατός και να τα καταφέρει.

Η συγκινητική σκηνή έγινε viral, αφότου ανέβηκε στα social media.

Το μωράκι γεννήθηκε στις 4:29 το πρωί τοπική ώρα στις 21 Οκτώβρη και διασώθηκε ζωντανό από το ψυγείο του νεκροτομείου περίπου στις 10:30.

«Όταν φτάσαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι το μωρό έκλαιγε και κουνιόταν» λέει ο Μιγκέλ Ανγκέλ Φλόρες, ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών που είχε αναλάβει να παραλάβει το νεκρό σώμα του μωρού.

«Ειδοποιήσαμε τον πατέρα και είδε κι αυτός ότι το μωρό έκλαιγε, οπότε φωνάξαμε τον γιατρό που είχε υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου να έρθει γρήγορα» συνέχισε ο Μιγκέλ.

«Το μωρό είχε γεννηθεί λίγο μετά τις 4:00 το πρωί και βρέθηκε ζωντανό στις 10:00, άρα πέρασε σχεδόν έξι ώρες στο ψυγείο του νεκροτομείου.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν πέθανε εκεί μέσα. Το ψυγείο όπου ήταν, συνήθως χρησιμοποιείται για τη διατήρηση των μελών των ακρωτηριασμένων. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο» είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

«Εδώ είμαι. Συνέχισε να παλεύεις, μικρούλη, πάλεψε, αγάπη μου» ακούγεται να λέει ο πατέρας στο συγκινητικό βίντεο.

«Σε παρακαλώ, Θεέ μου, συντρόφευσε αυτόν τον μικρό, μείνε μαζί του γιατί είναι ακόμη ζωντανός».

Οι υγειονομικές αρχές της Πουέμπλα στο Μεξικό επιβεβαίωσαν ότι διεξάγεται έρευνα για το εν λόγω περιστατικό.

Δείτε το βίντεο: