ΠΑΡΑΞΕΝΑ

O 91χρονος δρομέας που δηλώνει έτοιμος για τον Μαραθώνιο της Κυριακής!

Ο Στέλιος Πρασσάς είναι έτοιμος για ακόμη μια χρονιά να λάβει μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, τρέχοντας την Κυριακή την απόσταση των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ο υπερήλικας δρομέας, που πέρσι κέρδισε το χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων κατά τον τερματισμό του στον Μαραθώνιο, 91 ετών σήμερα, έχει κάνει την προετοιμασία του για να πάρει μέρος για ακόμη μια φορά στον αγώνα της κλασσικής διαδρομής του Μαραθωνίου.

«Τώρα που έχω μεγαλώσει λιγάκι, τρέχω 3 φορές την εβδομάδα, περίπου 8 με 10 χιλιόμετρα την φορά, κάνε 30 χιλιόμετρα την εβδομάδα» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1

«58 χρόνων ξεκίνησα να τρέχω μαραθώνιο. Αγαπάω την φύση, ο αθλητισμός είναι η αγάπη μου από μικρό παιδί. Έχω παίξει και ποδόσφαιρο, με ξέρουν και στην ΕΠΟ.  Ο Μαραθώνιος είναι η αγάπη μου, όπου έχω τρέξει ανά τον κόσμο, όλοι ξέρουν τον Μαραθώνιο. Έχω ταξιδέψει και τρέξει σε 20 χώρες: σε όλα τα Βαλκάνια, στην Βρετανία και άλλες χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ», είπε ο κ. Πρασσάς, πριν ξεκινήσει προπόνηση.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1