ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ο πόλεμος για την Ενέργεια και το Νερό άρχισε! Και όμως το λένε τα άστρα…

Η Πανσέληνος της 9ης Ιουνίου, 2017 στις 18 μοίρες του Τοξότη και στο ζώδιο των Δίδυμων, είναι ίδια με την Πανσέληνο της 2 Ιουνίου 2015. Τότε είχαμε παραίτηση Βαρουφάκη και Σαμαρά, κάπιταλ κοντρόλ, δημοψήφισμα, διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, εκλογές. Σήμερα η Πανσέληνος αυτή είναι η πιο μικρή του έτους και ονομάζεται minimoon. Έχει να κάνει με τη μαιευτική και τη θεραπεία πολλών γυναικολογικών παθήσεων, αλλά και με το DNA. Πραγματοποιείται στον οίκο των τραπεζών και της οικονομίας. Έχει να κάνει με το ΑΕΠ, τις συναλλαγές και τα αποθέματα στις διπλωματικές σχέσεις. Επίσης φέρνει αύξηση στη θνησιμότητα, έξαρση των βιασμών και της εγκληματικότητας.

Τρομοκρατία και Γεωπολιτική

Στη θρησκεία οξύνει τον θρησκευτικό πόλεμο. Στο στόχαστρο η Αίγυπτος.

Η τρομοκρατία, που ήδη βρίσκεται σε έξαρση, θα ενταθεί ακόμα περισσότερο.

Οι χώρες με τον υψηλότερο δείκτη επικινδυνότητας είναι η Βρετανία, με το Λονδίνο να παραμένει στόχος και ιδιαίτερα τα πολυσύχναστα σημεία γύρω από τον ποταμό Τάμεση και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Στόχος πάντα είναι και η Γαλλία και ακολουθούν οι χώρες: Γερμανία, Ρωσία, Σουηδία, Νορβηγία, Βέλγιο, Τουρκία.

Να σημειώσω κάτι σημαντικό. Στη Μέση Ανατολή ο πόλεμος για την Ενέργεια και το Νερό άρχισε.

Η Σαουδική Αραβία θα αντιμετωπίσει συνέπειες για τις επιλογές της. Η αραβική συμμαχία θα τρανταχτεί.

Ο Πρόεδρος Τραμπ θα βρεθεί στο επίκεντρο πολλών επιθέσεων που θα επιχειρήσουν να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει το αξίωμά του.

Τα σύνορα στη Μέση Ανατολή θα αλλάξουν.

Θα έχουμε όμως και στα Βαλκάνια θέματα με εστία αποσταθεροποίησης την Αλβανία. Ακραίοι κύκλοι της Αλβανίας ίσως στραφούν κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, κάτι που θα βυθίσει στην άβυσσο της ελληνοαλβανικές σχέσεις και θα καταστρέψει την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας. Η πτώχευση στην Ιταλία είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η πιθανότητα θερμού επεισοδίου ή στρατιωτικής αναμέτρησης με την Τουρκία κορυφώνεται.

Τριγμούς θα αντιμετωπίσει όμως και το εγχώριο πολιτικό σύστημα, ίσως ως αποτέλεσμα των παραπάνω γεγονότων.

tribune.gr