ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πατέρας τραβούσε βίντεο την κόρη του, και ξαφνικά ένας τεράστιος καρχαρίας… (BINTEO)

Είναι αυτό που λέμε «να μη σου τύχει».

 

 

Ο πατέρας βιντεοσκοπούσε την κόρη του που ανέμελη απολάμβανε τη θάλασσα. Ξαφνικά το τεράστιο και επικίνδυνο κήτος πέρασε δίπλα της…

Το περιστατικό συνέβη στη πανέμορφη παραλία της Νέας Ζηλανδίας, Παπαμόα. Πρόκειται για μια παραλία που προτιμούν πολλοί άνθρωποι, εξαιτίας των κυμάτων αλλά και του χρώματος του νερού.

Πατέρας και κόρη διασκεδάζουν στα νερά της Παπαμόα. Κάποια στιγμή ο πατέρας αρχίζει να καταγράφει με την κάμερα την κόρη του που κολυμπάει. Ένα τεράστιο κύμα περνά από πάνω τους αλλά αυτό τους διασκεδάζει και η βιντεοσκόπηση συνεχίζεται υποβρυχίως.

Η κόρη του κάτω από το νερό χαμογελάει και χαιρετάει την κάμερα και όλα μοιάζουν τέλεια. Ξαφνικά ο πατέρας κάτι βλέπει και πριν προλάβει καν να μιλήσει ή να ενημερώσει ένα τεράστιο πτερύγιο καρχαρία σκίζει το νερό δίπλα από την κόρη του.

Αν και από τα πλάνα δεν καθίσταται ευκρινώς τι συνέβη μετά, η κόρη είπε πως το πτερύγιο χτύπησε τον πατέρα της στο πόδι και την κοιλιά. Τον πόνεσε πολύ αλλά δεν έβγαλε αίμα. Επιστήμονες από το Ινστιτούτο της Νέας Ζηλανδίας για το νερό και την ατμοσφαιρική έρευνα που μελέτησαν το βίντεο είπαν πως μάλλον πρόκειται για γαλάζιο καρχαρία, ή κάποιο μεγάλο, τεράστιο γαλέο.