ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Μπήκαν σε σπίτι την ώρα που κοιμόντουσαν οι ιδιοκτήτες και… έφτιαξαν σάντουιτς!

Διάρρηξη με… φαγητό έκαναν άγνωστοι στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μπήκαν σε σπίτι, την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν και έφτιαξαν σάντουιτς!

Οι διαρρήκτες είναι δύο και μέσα σε ένα μήνα έχουν χτυπήσει πάνω από 10 σπίτια στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει γίνει πλέον γνωστό το θράσος τους!

Σε ένα διαμέρισμα που κατάφεραν να τρυπώσουν, κάθισαν στην κουζίνα, έφτιαξαν σάντουιτς και όταν τα έφαγαν, σηκώθηκαν και έφυγαν κύριοι.

«Ούτε καταλάβαμε πώς μπήκαν. Πρέπει να ήταν ξημερώματα. Πήγαν στην κουζίνα και άνοιξαν κύριοι το ψυγείο, έφτιαξαν κάτι να φάνε και στη συνέχεια έφυγαν αφού πήραν μαζί τους και τρόφιμα. Προηγουμένως είχαν μπει και στα δωμάτια ενώ κοιμόμασταν μέσα και μας έκλεψαν τα κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα», λέει χαρακτηριστικά στο lagadas.net ιδιοκτήτης σπιτιού που έπεσε θύμα διάρρηξης την ώρα που ο ίδιος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στην κρεβατοκάμαρα.

Σε άλλο σπίτι, οι διαρρήκτες μπήκαν την ώρα που οι ένοικοι έβλεπαν τηλεόραση στο σαλόνι τους. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι μια μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή, μπήκαν μέσα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και έκλεψαν μπουφάν και άλλα ρούχα πριν εξαφανιστούν.

Από μονοκατοικία έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά πριν από 2 περίπου εβδομάδες, την ώρα που οι ιδιοκτήτες έλειπαν. Βέβαια οι διαρρήκτες δεν ορέγονται μόνο σπίτια, αλλά και επιχειρήσεις, από όπου συνεχίζουν την ίδια τακτική, αρπάζοντας κυριολεκτικά ό,τι βρουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα κομμωτήριο από όπου άρπαξαν σύνεργα κομμωτικής (κουρευτική μηχανή, συσκευή ισιώματος μαλλιών κτλ) και προϊόντα από κατάστημα πληροφορικής.