ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ποδήλατο ακριβότερο από Ferrari

Ένα μοναδικό δώρο για τα Χριστούγεννα προτείνει ο Λονδρέζικος οίκος Goldgenie, που ειδικεύεται σε επιχρυσωμένα αντικείμενα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα ποδήλατο, που είναι σχεδόν πλήρως καλυμμένο από φύλλα χρυσού 24 καρατιών και τιμάται μόλις 315.000 ευρώ. Ωστόσο, όχι μόνον δεν θα μείνει…αμανάτι στην Goldgenie, αλλά έχει βρεθεί αγοραστής και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλος πελάτης!

Εννοείται, ότι με ένα τέτοιο δίκυκλο είναι εξασφαλισμένη η γενική προσοχή και περιέργεια, όπως συνέβη όταν ένας άνθρωπος της Goldgenie πήρε το ποδήλατο και έκανε με αυτό μία βόλτα γύρω από τα γραφεία της εταιρείας, στο Γουεστμίνστερ του Λονδίνου.
Ακόμη όμως και για ένα ποδήλατο με μεγαλύτερη αξία από μία Ferrari ενδέχεται να αφήσει ανικανοποίητους κάποιους ζάπλουτους και ιδιότροπους συμπολίτες μας. Σε αυτούς προτείνει ο διευθυντής της Goldgenie, Φρανκ Φερνάντο, ένα ποδήλατο με επένδυση από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους.

Η Goldgenie ειδικεύεται στις επενδύσεις αντικειμένων, όπως Smartphones, ακουστικών, κλπ., με φύλλα χρυσού και πολύτιμες πέτρες. Πρόσφατα έλαβε παραγγελία για την κατασκευή μία επίχρυσης τουαλέτας και ενός χρυσού δονητή 24 καρατιών.