ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σοκ! Έκοψε με μπαλτά τα δάχτυλά του για χάρη του φίλου του!

Σοκ προκαλεί η πράξη ενός άντρα στο ηράκλειο, ο οποίος έκοψε τα δάχτυλά του για να τα προσφέρει σε φίλο του!

Ο λόγος για έναν 45χρονο στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ο οποίος επιχείρησε να κόψει τα δάχτυλα του χεριού του για να τα προσφέρει σε φίλο του, που ακρωτηριάστηκε σε εργατικό ατύχημα.

Ο Δημήτρης, όπως είναι το όνομά του, μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Στάθη τον οποίο και γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο. Είχε δεμένη την παλάμη του που αιμορραγούσε.
Ο ίδιος είπε στον έντρομο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάκτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του.
Ο εμβρόντητος ιδιοκτήτης, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγο, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.
Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο 45χρονος αυτοτραυματίστηκε με μπαλτά, τα δάκτυλα δεν έχουν ακρωτηριαστεί, έχουν υποστεί όμως βαριές κακώσεις καθώς φέρεται να προσπάθησε να τα κόψει.