ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σταμάτησε και τους… swingers ο κορονοϊός! Ακυρώθηκε η «συνάντηση» στην Κρήτη

Πλήγμα στον τουρισμό, ακόμα και τον πιο… ειδικευμένο κατάφερε ο κορονοϊός, αφού ακυρώθηκε ακόμα και η καθιερωμένη, κάθε άνοιξη, συνάντηση των swingers στην Κρήτη.

Η συνάντηση ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στο MEGA ο Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων του νησιού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 400-500 λάτρεις του… ερωτικού πειραματισμού που θα έρχονταν στην χώρα μας τον Μάιο, για τις καθιερωμένες διακοπές τους σε ξενοδοχείο της Σταλίδας, ακύρωσαν το ταξίδι τους λόγω φόβου για τον κορονοϊό.


«Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε ότι δεν θα έρθουν οι Swingers…» είπε ο κ. Βλατάκης, εξηγώντας ότι οι ταξιδιώτες αυτοί δεν θα πάνε αλλού και ότι δεν θα ξανάρθουν για όλη τη χρονιά, λόγω των κινδύνων μετάδοσης που περιλαμβάνει η… ανταλλαγή υγρών. «Είμαι ωμός αλλά πρέπει να το ελαφρύνουμε… Υπάρχει τόση κατάθλιψη με όλα αυτά», συμπλήρωσε ο κ. Βλατάκης.

«Έχουμε συντριπτική ανάσχεση της ροής νέων κρατήσεων. Ήταν μεγάλη στην προηγούμενη επικοινωνία μας, τώρα έχει γίνει τεράστια. Άρχισαν οι ακυρώσεις για τη σεζόν ενώ είχαμε μέχρι τώρα ακυρώσεις για τους δύο πρώτους μήνες» πρόσθεσε ο Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων.