ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Το είδαμε κι αυτό! Δεν μπορεί να εμβολιαστεί γιατί εδώ και 18 χρόνια τον έχουν δηλωμένο ως νεκρό!

Ελλάς το μεγαλείο σου για ακόμα μία φορά, καθώς ένας άντρας από το Αιγάλεω, ο οποίος πληρώνει κανονικά τους φόρους του δεν μπορεί να εμβολιαστεί αν πρώτα δεν αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός!

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο… νεκρός, Γιάννης Διαμαντής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επί 18 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός. Φορολογική δήλωση βέβαια όλα αυτά τα χρόνια κάνει κανονικά, ωστόσο δεν μπορεί να ψηφίσει ή να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές και τον έστειλαν να πάρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό από την αρμόδια υπηρεσία. «Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθαμένος, είναι για γέλια» σημείωσε.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Διαμαντής από το Αιγάλεω προσπάθησε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, καθώς του ζητήθηκε από την δουλειά του, αλλά και πάλι στο σύστημα τον έβρισκαν «νεκρό». «Μέχρι στο γραφείο του πρωθυπουργού έστειλα mail για να πάω να εμβολιαστώ» είπε.

«Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, μου λένε ότι θα με απολύσουν» είπε επίσης ο Γιάννης Διαμαντής.