ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καβγάς Κανέλλη-Μπογδάνου για τον… καρατέκα διαδηλωτή!

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου με αφορμή τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που χτύπησε τον αστυνομικό.

«Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με χαφιεδιλίκια. Η εκμετάλλευση για ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά. μη με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από ότι προσπαθεί να γίνει. Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μία κλωτσιά που ο ίδιος δεν είχε το κουράγιο να την δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμού τρίτου» είπε η Λιάνα Κανέλλη στον ΣΚΑΪ

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ έκανε παρέμβαση στην εκπομπή. «Τα «ρουφιάνος και χαφιές» και η ιδεολογικοποίηση ουσιαστικά της πολιτικής διαφωνίας, είναι μέθοδοι που όχι μόνο θέτουν τους πολιτικούς αντιπάλους όπως εγώ, σε κίνδυνο και η κ. Κανέλλη καλά θα κάνει να μάθει λίγο πώς λειτουργεί ένας γενικότερος χώρος που την ακούει, αλλά επίσης βάλλουν κατά του ήθους που θα έπρεπε να έχουν τα στελέχη του ελληνικού κοινοβουλίου. Όσον αφορά το αν το κάνω για προσωπικούς λόγους, η χρεοκοπημένη πολιτική ιδεολογία της κ. Κανέλλη ενδεχομένως σιγά σιγά να αρχίζει να μοιάζει με την πολιτική της πορεία. Πόσους σταυρούς πήρε η κ. Κανέλλη και πόσους εγώ; Ποιος έχει ανάγκη να στοχοποιεί για πολιτικούς λόγους;» είπε στην παρέμβαση του.