ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου με Λοβέρδο και Μαρινάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άναψαν τα αίματα» μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, στον «αέρα» του ΑΝΤ1, σε συζήτηση σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση των όσων σχετίζονταν με τον θάνατο του τέως βασιλιά λέγοντας ότι «το τελευταίο κόμμα που επισκέφτηκε δικτάτορα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, στη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο».

Ακολούθησε «έκρηξη» από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τι μπλέκετε τον Μαδούρο; Δεν ντρεπόσαστε με αυτά που λέτε τώρα;» «Κοιτάξτε τα φιλοβασιλικά ερείπια που έχετε στο κόμμα σας», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν πας ως κόμμα στον Μαδούρο δεν μπορείς να κάνεις μαθήματα στη μνήμη και την ημέρα της κηδείας ενός νεκρού» συμπλήρωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε και ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας ότι η αναφορά του Παύλου  Μαρινάκη «δεν κολλάει στη συζήτηση, αλλά αφορά άλλο θέμα της πολιτικής επικαιρότητας».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εκνευρίστηκε εκ νέου και κάλεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο να επεξηγήσει αυτό που ανέφερε. «Δεν θα το βάλω εγώ στο τραπέζι, ο κ. Παπαδάκης να το βάλει», απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Οι τόνοι ανέβηκαν με τον Ανδρέα Λοβέρδο «να λέει το αποφεύγετε σαν το διάολο με το λιβάνι» και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να λέει «δεν σας ξεπλένει τίποτα».

Δείτε όσα ειπώθηκαν