ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμηρό σχόλιο της Καββαδία για τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία τις αλλαγές που επέφερε στο εσωτερικό του κόμματος η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα το πρωτοκλασάτο στέλεχος της «Ομπρέλας» αναφέρει πως «οι…καρατομηθέντες ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ για την τύχη τους» και πρόσθεσε πως «πάλι καλά που δεν τράκαραν οι άνθρωποι, αφού έμαθαν το νέο ακούγοντας ραδιόφωνο την ώρα που οδηγούσαν».

Ακόμη ασκώντας κριτική στις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη υποστήριξε πως «είχε παράδειγμα να ακολουθήσει ο νυν πρόεδρος. Θα ξεχάσουμε πώς αντικαταστάθηκαν στο παρελθόν τομεάρχες χωρίς κανείς να μπει στον κόπο να τους ειδοποιήσει;»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία:

Χμμμ, ναι… Απλώς να ενημερώσουμε ότι:

Α) θέση αντιπροέδρου δεν προβλέπεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Β) οι θέσεις στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (πρόεδρος, δ/ντης/ντρια, γραμματέας), καλύπτονται μετά από ψηφοφορία στην ΚΟ

Γ) η θέση του/της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, απαιτεί έγκριση της Πολιτικής Γραμματείας
Τυπολατρεία; Για να το σκεφτούμε λίγο παραπάνω…

ΥΓ. Όσο για το ότι οι…καρατομηθέντες ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ για την τύχη τους, είχε παράδειγμα να ακολουθήσει ο νυν πρόεδρος. Θα ξεχάσουμε πώς αντικαταστάθηκαν στο παρελθόν τομεάρχες χωρίς κανείς να μπει στον κόπο να τους ειδοποιήσει;
Πάλι καλά που δεν τράκαραν οι άνθρωποι, αφού έμαθαν το νέο ακούγοντας ραδιόφωνο την ώρα που οδηγούσαν…