ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξιάδης: Η χθεσινή διαδήλωση ήταν μια πρώτη δημοσκόπηση

«Οποτε ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τα ποσοστά του, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να πέφτει», υποστήριξε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς, όπως είπε συμβαίνει από το 2013 και πρόσθεσε: «σεβόμαστε τις σοβαρές δημοσκοπήσεις, αλλά οι δημοσκοπήσεις φαίνονται και σε επίπεδο κοινωνίας».

Παράλληλα, ο Τρύφων Αλεξιάδης αναφερόμενος στη χθεσινή διαδήλωση τόνισε ότι «χθες ήταν μια πρώτη δημοσκόπηση. Τέτοιες θα ακολουθήσουν και άλλες» και πρόσθεσε ότι «ήταν αφιερωμένη στα γενέθλια της ΝΔ».

Σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την Αστυνομία ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της, επιτρέποντας «στους γνωστούς μπαχαλάκηδες και κάτι περίεργους να διαλύσουν τη διαδήλωση».

Αλεξιάδης: Διάφοροι επιχειρούν αποδόμηση των Παπανδρέου και Καστανίδη
Αναφορικά με το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή, ο Τρύφων Αλεξιάδης υποστήριξε ότι από το πρωί «βλέπω στα ΜΜΕ μια προσπάθεια αποδόμησης από όσους διαφοροποιήθηκαν από τη συντηρητική γραμμή ΝΔ και ΚΙΝΑΛ», δηλαδή τους κ. Παπανδρέου και Καστανίδη. Κληθείς, τέλος να σχολιάσει το ενδεχόμενο σύμπλευσης με τους Παπανδρέου και Καστανίδη, ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε: «μα δεν έχουμε αποκρύψει ότι έχουμε απευθύνει εδώ και πολύ καιρό ένα κάλεσμα ενότητας».