ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή ομιλία με “άρωμα εκλογών” από τον Σάκη Ιωαννίδη στο Μαρούσι

Η υποψηφιότητα του Σάκη Ιωαννίδη στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές δεν αποτέλεσε μεγάλη εκπλήξη, αφού όσοι γνωρίζουν τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, γνωρίζουν και την ικανότητα του να προσεγγίζει και να προσελκύει ψηφοφόρους απ όλα τα ηλικιακά και κοινωνικά στρώματα.

Από την ημέρα της ανακοίνωσής του ως υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο Ιωαννίδης έχει πραγματικά “οργώσει” τις περιοχές της εκλογικής του περιφέρειας δίνοντας το παρόν σε ομιλίες και εκδηλώσεις, αναλύοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα της Ελλάδας.

Η δική του στιγμή απ ότι φαίνεται έφτασε, αφού όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω της σελίδας του στο Facebook, στις 18 Μαρτίου οργανώνει ανοιχτή ομιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σπύρος Λούης” στο Μαρούσι. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Η ομιλία αναμφίβολα θα έχει “άρωμα εκλογών” και θα καταδείξει την υψηλή δυναμική που καταγράφει στον Βόρειο τομέα ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.