ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απειλές στον Μητσοτάκη για… οθωμανικά χαστούκια από τον Μπαχτσελί!

Με τον Αλέξη Τσίπρα τα έβαλε για μία ακόμη φορά ο ηγέτης των «Γκρίζων Λύκων» στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ενώ παράλληλα προειδοποίησε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πολιτική του απέναντι στην Τουρκία.

«Να βλέπετε, η κουτσή πάπια, ο Τσίπρας, που απειλούσε συνεχώς τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, πήρε αυτό που του άξιζε στην κάλπη. Και τα μάζεψε κι έφυγε από την εξουσία». Είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει με νόημα. «Όταν κάποιος παίρνει αποφάσεις εν θερμώ κι όχι με το μυαλό του, τότε το μετανιώνει».

Σχολιάζοντας στο πώς βλέπει να εξελίσσονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά την άνοδο στην εξουσία νέου κόμματος και ηγέτη στην Ελλάδα. Ο Μπαχτσελί είπε ότι ο χρόνος θα δείξει αν θα αυξηθεί η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

«Εμείς έχουμε υπομονή, αλλά αν μας πατήσει κάποιος τον κάλο, ξέρουμε να τον κάνουμε να το πληρώσει ακριβά. Όταν κάποιος ξεπερνά τα όριά του και παίζει με τα νεύρα μας, τότε κι εμείς ξέρουμε πολύ καλά πως να ρίχνουμε οθωμανικά χαστούκια. Εμείς είμαστε η Τουρκία, είμαστε ένας μεγάλος λαός που ζει για την τιμή και για την ελευθερία του». Δήλωσε ο αρχηγός των Τούρκων εθνικιστών.