ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από δήμαρχος… τηλεφωνητής!

Επί 12 χρόνια υπήρξε ο πανίσχυρος δήμαρχος Ηρακλείου, αλλά στις τελευταίες εκλογές υπέστη πανωλεθρία. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουράκη, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε εξασφαλίσει πάνω από 40% και ο Βαίλης Λαμπρινός μόλις 28%, με αποτέλεσμα ο πρώτος να επαναπαυτεί. Ωστόσο, στον δεύτερο γύρο ο αντίπαλός του κατάφερε να αγγίξει το 60%.

Έτσι ο κ. Κουράκης, ο οποίος είναι από την 1η Σεπτεμβρίου ένας απλός δημοτικός σύμβουλος, πρέπει πλέον να επιστρέψει στην εργασία του πριν γίνει δήμαρχος, το 2003 και προηγουμένως βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, από το 1993 έως τότε. Με λίγα λόγια πρέπει τυπικά να επιστρέψει στη ΔΕΗ, της οποίας είναι υπάλληλος και συγκεκριμένα στον ΔΕΔΔΗΕ, όπου, σύμφωνα με το «S», έχει την ειδικότητα του… τηλεφωνητή.

Επίσης, ως τώρα ο κ. Κουράκης κάνει χρήση αδειών που δικαιούται ως υπάλληλος της ΔΕΗ και μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν έχει καν εμφανιστεί για τη διαδικασία της «ανάληψης» καθηκόντων, αλλά το κάνει… εξ αποστάσεως μέσω τρίτων. Το ερώτημα που θέτουν τώρα πολλοί συνάδελφοι του στην υπηρεσία είναι αν και πότε θα επιστρέψει για να πιάσει δουλειά ως τηλεφωνητής.

 

 

πηγή: karfitsa.gr