ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχωρεί από την Διεθνή Αμνηστία ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Την αποχώρησή του από τη θέση του διευθυντή του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Όπως επισημαίνει ο πρώην βουλευτής και κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τριάμισι χρόνια, έκλεισε ο κύκλος του σε αυτή τη θέση.

Επιπλέον ο κ. Σακελλαρίδης ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην πολιτική και επισημαίνει πως όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα δεν έχουν καμία υπόσταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε ένας κύκλος τριάμισι χρόνων εργασίας στη Διεθνή Αμνηστία-Ελληνικό Τμήμα. Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο ποστ, γεμάτο αναμνήσεις, εμπειρίες και συγκινήσεις, αλλά τέτοιες μέρες τέτοια λόγια. Το μόνο που θα πω είναι ότι οργανώσεις όπως η Διεθνής Αμνηστία είναι κρίσιμες στις εποχές που ζούμε για όλους τους αυτονόητους λόγους. Μας ενώνουν γύρω από ένα κρίσιμο σκοπό, αυτόν της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που μόνο ένα ρητορικό σχήμα δεν είναι. Η καθεμία και ο καθένας μπορεί να βρίσκει τρόπους να τις στηρίζει, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς να κουβαλάει μαζί του/της αυτά που μπορούν να μας χωρίζουν σε όλα τα άλλα επίπεδα.