ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφασισμένος για το καλύτερο δηλώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής

«Ξεκινάω χωρίς αυταπάτες, αλλά αποφασισμένος για το καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, ειλικρινής με τη Νέα Δημοκρατία, ειλικρινής με την Ελλάδα που αγαπώ. Γιατί θέλω να εκπροσωπήσω την γενιά μου. Να της δώσω λόγο και δυνατή φωνή στην Ευρώπη» τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Βαρουξής.

«Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων, πραγματοποίησα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στο Metropolitan University of London – Mass Media και ένα δεύτερο στην ΑΣΟΕΕ –Master in Business Administration. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των  σπουδών  μου  μπήκα στο στίβο της πραγματικής οικονομίας, δραστηριοποιούμενος με δική μου εταιρεία στον τομέα της επικοινωνίας και συμβουλευτικής στήριξης των επιχειρήσεων, αλλά παράλληλα ως General Manager των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ομίλου μας. Από το Γενάρη του 2018 είμαι εκλεγμένος  σύμβουλος στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας ενώ κατέχω και την θέση του  Πρόεδρου της  Αναπτυξιακής  Εταιρείας του» τόνισε παρουσιάζοντας το βιογραφικό του.

«Με αίσθημα σεβασμού, τιμής αλλά κυρίως βαρύτατης ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του προέδρου μας  Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να συμμετάσχω στο ευρωψηφοδέλτιο. Όχι γιατί είμαι πολιτικός. Δεν είμαι ούτε προέρχομαι από πολιτική οικογένεια» σημείωσε εξηγώντας την απόφαση του.

«Είμαι ο Λευτέρης ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος  επιχειρηματίας  Ξεκινάω χωρίς αυταπάτες, αλλά αποφασισμένος για το καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, ειλικρινής με τη Νέα Δημοκρατία, ειλικρινής με την Ελλάδα που αγαπώ. Γιατί θέλω να εκπροσωπήσω την γενιά μου. Να της δώσω λόγο και δυνατή φωνή στην Ευρώπη. Γιατί μόνο με αγώνες, με πείσμα με προσπάθεια μπορούμε να αλλάξουμε την χώρα μας και το μέλλον μας» υπογράμμισε.