ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απολογισμός και δεσμεύσεις Μητσοτάκη- Ποιους βουλευτές προειδοποίησε για «ροζ συννεφάκι»

Απολογισμό των πρώτων 100 ημερών της κυβέρνησης ΝΔ με αναφορά σε νομοθετικές πρωτοβουλίες όπως αυτές για την κατάργηση του ασύλου και την προώθηση του επιτελικού κράτους, τις μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ που υλοποιήθηκε και στη μείωση της φορολογίας που έρχεται το 2020, στην ΔΕΗ, την έναρξη του 112 και την αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στους βουλευτές της ΝΔ.

Παράλληλα παρουσίασε τις νομοθετικές πρωτοβουλίες μέχρι τα Χριστούγεννα στις οποίες περιλαμβάνονται το νέο ασφαλιστικό και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ενώ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχτεί την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των απόδημων.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε, επίσης, από τους βουλευτές να μην βρίσκονται σε ένα «ροζ συννεφάκι» ότι όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί κάνοντας λόγο για «μια καλή αρχή» ενώ έκανε και ειδική αναφορά στην νέα έκδοση του 10ετους ομολόγου, στην έκδοση εντόκων γραμματίων με αρνητικό επιτόκιο αλλά και στην προκαταβολή φέτος «στο χέρι» του επιδόματος θέρμανσης.