ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Έφτασα στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά…

Απαντήσεις για τη σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη, τα σχέδιά του για το μέλλον, αλλά και για την προσωπική του ζωή, δίνει -μιλώντας στα «Παραπολιτικά»- ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Αρχικά τοποθετείται στο ερώτημα τι τον τράβηξε στον Στέφανο Κασσελάκη. «Μου αρέσει γιατί είναι και συναισθηματικός και ρεαλιστής… η φρεσκάδα του, η αισιοδοξία του, η ελεγχόμενη αντισυμβατικότητά του» λέει χαρακτηριστικά.

Αποκαλύπτει πως ξεχώρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από την προεκλογική περίοδο: «Με άγγιξε, με συγκίνησε και μου έδωσε το κίνητρο να προσέξω, να παρακολουθήσω να εμπνευστώ. Τότε επιδίωξα να τον γνωρίσω και όταν έγιναν οι συστάσεις από επώνυμα στελέχη του χώρου του για μένα (από στελέχη πρώτης γραμμής δίπλα στο Αλ. Τσίπρα) τότε έγινε η πρώτη γνωριμία μας».

Απαντά και στο ερώτημα αν θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχω άμεσες πολιτικές στοχεύσεις, έχω το γραφείο μου και δουλεύω ως στρατηγικός αναλυτής, μέσω ψυχομετρικών εργαλείων ποιοτικής ανάλυσης».

Φτάσατε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, τον ρωτά η Σάσα Σταμάτη: «Ναι. Ξεκάθαρα. Όμως δεν έκατσε. Ίσως γιατί είχα άλλες προτεραιότητες. Ίσως γιατί να μην ένιωθα έτοιμος για αυτό. Ίσως δεν έγινε για λόγους που μας ξεπερνούν».