ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης για Νίκο Φαραντούρη: «Μας προέκυψε Κατρούγκαλος Νο2»

«Κατρούγκαλο Νο2» χαρακτήρισε τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φαραντούρη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος για τα επιδόματα που δόθηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, όπως το Fuel Pass και το Power Pass.

Μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας, και παρά την επισήμανση του πρώην υπουργού Εργασίας ότι τα επιδόματα αυτά «δόθηκαν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες», λόγω της ενεργειακή κρίσης και του πληθωρισμού, ο κ. Φαραντούρης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη πολιτική «λάθος προτεραιότητα».

Παράλληλα απέφυγε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις του κ. Χατζηδάκη αν «κακώς δόθηκαν» τα επιδόματα. Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που είχε με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε σε σχετική ανάρτησή του τα εξής:

«“Κατρούγκαλος Noύμερο 2” μάς προέκυψε χθες! Ο κ. Φαραντούρης. Χαρακτήρισε τα επιδόματα στην ενέργεια για τα τιμολόγια του ρεύματος “λάθος προτεραιότητα”. Δηλαδή μας είπε, με άλλα λόγια, ότι κακώς τα δώσαμε. Και ότι δηλαδή θα ήταν καλύτερο να αφήσουμε απροστάτευτους τους ευάλωτους συμπολίτες μας π.χ. στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στη Νέα Ιωνία, κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης!».