ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έχει τέλος η κόντρα για τους εκβιασμούς – Νέα σκληρή ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για την υπόθεση των δημοσιογραφικών εκβιασμών συνεχίζεται….

Την Δευτέρα, η Κουμουνδούρου εξέδωσε νέα ανακοίνωση με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», η οποία δημοσιοποίησε παραστατικά που φαίνεται η προσπάθεια του εκδότη ΤΜ (ή ΠΜ) να εκμεταλλευτεί συγκυρίες για να αποκομίσει κέρδη.

«Τα νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" αναφορικά με τις οικονομικές δοσοληψίες της Νέας Δημοκρατίας με τον κατηγορούμενο για εκβιασμούς, εκδότη ΤΜ, αφήνουν πολλαπλά εκτεθειμένο το κόμμα του Κ.Μητσοτάκη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «οι οικονομικοί διευθυντές της ΝΔ αποφεύγουν επιμελώς να απαντήσουν για το πάρε-δώσε του κόμματος τους με τον Τ. Μ».

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κ.Μητσοτάκης είναι έκθετοι απέναντι στον ελληνικό λαό για τις σχέσεις με τα βρώμικα κυκλώματα εκβιαστών. Με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων αγόραζαν τις υπηρεσίες του εκδότη ΤΜ και της συμμορίας του, δείχνοντας το χειρότερο πρόσωπο μιας διεφθαρμένης εξουσίας», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.

«Ο αγώνας για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, τις οποίες έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός, θα φτάσει μέχρι το τέλος», τονίζουν.

Η εφημερίδα «το Έθνος» παρουσίασε την Δευτέρα, δύο από τα παραστατικά που είχε αποστείλει στη ΝΔ ο εκδότης ΤΜ με ημερομηνίες 30/10/200 (15.000 ευρώ) και 26/2/2010 (15.000 ευρώ). Στην εφημερίδα μίλησαν και οι 3 διατελέσαντες γενικοί διευθυντές του κόμματος.

Ο Μ. Δασκαλάκης τόνισε πως «όταν εκδίδονται τιμολόγια, δεν σημαίνει ότι εξοφλούνται κιόλας», ο Θ.Σκορδάς αρνήθηκε να πληρώσει το δεύτερο τιμολόγιο και ζήτησε αντιλογισμό, πράγμα το οποίο και συνέβη, και ο Κ.Τσιμάρας τόνισε ότι κατά τη θητεία του δεν είχε εκδοθεί ή εξοφληθεί κανένα τιμολόγιο προς τον εκδότη  ΤΜ.