ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαδικτυακά θα τα… ψάλλουν σε Τσίπρα και Γεννηματά!

Με διαφορετικό τρόπο θα ακούσουν τα κάλαντα φέτος οι πολιτικοί αρχηγοί, λόγω του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλ. Τσίπρας, θα επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, στις 10:30, την Κιβωτό του Κόσμου, όπου θα ακούσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων από παιδιά που στηρίζονται από τον Οργανισμό, προφανώς τηρουμένων των μέτρων όπως οι αποστάσεις, οι μάσκες κλπ.

«Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διαδικτυακά κάλαντα από τα μέλη του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “VictorArtant” – Νίκη», κατά την ίδια ανακοίνωση.

Με αποκλειστικά online τρόπο θα ακουστούν τα κάλαντα στην Χαρ. Τρικούπη: «Αύριο Πέμπτη, 24.12.2020, παραμονή Χριστουγέννων στις 12.00, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και οι συνεργάτες της θα ακούσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα μέσω διαδικτύου και θα ανταλλάξουν ευχές με τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά του εθελοντικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Η σύντομη εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες του Κινήματος Αλλαγής, του ΠΑΣΟΚ και της Προέδρου στο Facebook», αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΚΙΝΑΛ.