ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Παπαγγελόπουλου για διάρρηξη σε Τουλουπάκη

Ο Παπαγγελόπουλος και η Τουλουπάκη! “Απειλητικό μήνυμα, από τεράστια συμφέροντα”, θεωρεί τη διάρρηξη στι σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Αν μη τι άλλο πάντως η σπουδή του κατηγορούμενου πρώην υπουργού να παρέμβει δημόσια σε μια υπόθεση που διερευνάται από την ελληνική Δικαιοσύνη, γεννά ερωτηματικά. Ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος συνδέει τη διάρρηξη με επιχείρηση να φιμωθεί!

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τη Βουλή, γιά οκτώ αδικήματα, με συγκατηγορούμενη και την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, δήλωσε: “Θεωρώ τη διάρρηξη στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη απειλητικό μήνυμα και σας υπενθυμίζω ότι, σε ανύποπτο χρόνο είχα δηλώσει δημόσια ότι, φοβάμαι και ότι, κινδυνεύει και η ζωή μου. Θέλουν μνα μου κλείσουν το στόμα και μετά τη διάρρηξη Τουλουπάκη, επιβεβαιώνομαι. Τα συμφέροντα είναι τεράστια. Το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή”.

Πηγή: ereportaz με πληροφορίες από το dikografies.blogspot