ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Νίκου Φίλη στον Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του Instagram

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ο Νίκος Φίλης, μιλώντας στο Action24, ανέφερε: «Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του Instagram και από Μεσσίες»

Αναβρασμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία. Ένας από αυτούς που εξαπέλυσε επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη είναι ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Νίκος Φίλης.

Σχολιάζοντας μάλιστα την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη ο Νίκος Φίλης, μιλώντας στο Action24, ανέφερε: «Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του Instagram και από Μεσσίες».

Όπως συμπλήρωσε ο Νίκος Φίλης «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από το Instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες». «Πρέπει να δούμε τις θέσεις του», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία».

«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε για τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.

«Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του Instagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το instagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Άκουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από τα instagram και τα διάφορα συμφέροντα», είπε το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν εννοεί ότι τους «φύτεψαν» τον κ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης απάντησε ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».