ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξηγήσεις από ΣΥΡΙΖΑ για τον… αντιεμβολιαστή Πολάκη ζητά η ΝΔ

Σφοδρή κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη που από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε βολές κατά των λοιμωξιολόγων και της κυβέρνησης για τα εμβόλια ασκεί η ΝΔ ζητώντας απαντήσεις.

«Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης ανοιχτά και από το βήμα της Βουλής συντάχθηκε με τους αντιεμβολιαστές και τους δικαιολόγησε λέγοντας γιατί και ο ίδιος δεν κάνει το εμβόλιο. Πίσω από ένα επίτευγμα της επιστήμης, που μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ανακάλυψε το εμβόλιο σώζοντας εκατομμύρια ζωές, ο κ.Πολάκης είδε “κονόμα εταιρειών”. Και δεν έμεινε εκεί αλλά καταφέρθηκε συλλήβδην κατά των επιστημόνων μιλώντας για “εντεταλμένη επιτροπή των λοιμωξιολόγων”», αναφέρει η ΝΔ και καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λάβει θέση.

«Επειδή δεν πρόκειται μόνο για άλλη μια από τις γνωστές γραφικότητες του κ.Πολάκη αλλά για για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας ο κ.Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά. Οφείλει να πάρει θέση καθαρά και δημόσια» αναφέρει συγκεκριμένα η ΝΔ.