ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Γαλάζιος» γάμος στο Κολωνάκι! (ΦΩΤΟ)

Τα σκαλιά της εκκλησίας, ανέβηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη σε στενό κύκλο με καλεσμένους ελάχιστους συγγενείς και λίγους φίλους ενώ την είδηση του γάμου την έκανε γνωστή ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης μέσω ανάρτησης του στα social media.

Δείτε τη φωτογραφία και όσα έγραψε

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ποιός να περίμενε ότι εκείνο το απόγευμα στην Κομοτηνή θα γνώριζα τον έρωτα της ζωής μου! Το «για πάντα μαζί» είναι ότι πιο αληθινό έχω ευχηθεί και το «ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου» το πιο αληθινό που έχω πει. Χθες ξεκίνησε το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την ημέρα δεν την είχαμε ονειρευτεί χωρίς να μπορούμε να έχουμε μαζί μας πολλούς καλούς φίλους. Αυτήν την περίοδο, όμως, άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Τα γλέντια, άλλωστε, είναι μπροστά μας, αρκεί να είμαστε υγιείς και να έχουμε μαζί μας τους αγαπημένους μας. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σας! #pavlos_katerina #pk ❤️ 👰 💒 🤵

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Marinakis (@pavlosmarinakis) στις