ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για εκφυλισμένους βουλευτές και double face κυβέρνηση κάνει λόγο η Μπακογιάννη

«Ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου δεν είδαμε τέτοιο εκφυλισμό του βουλευτή» τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας ότι «ένας βουλευτής ο οποίος εκχωρεί την υποχρέωσή του, γιατί δεν είναι δικαίωμα είναι υποχρέωση να ψηφίζει κατά συνείδηση, στον αρχηγό κάποια κοινοβουλευτικής ομάδας παύει να είναι βουλευτής και στα μάτια των συναδέλφων του και στα μάτια του ελληνικού λαού».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews η κ. Μπακογιάννη κάνει λόγο για κυβέρνηση «double face» και υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση με τις πρακτικές της βλάπτει τη δημοκρατία, εκφυλίζει τους θεσμούς και αλλοιώνει το πολίτευμα».

Απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ κάνει ακροδεξιά στροφή, δηλώνει ότι «η κυβέρνηση είναι απελπισμένη και γι' αυτό προσπαθεί να καλλιεργήσει το ψευδές αφήγημα ότι η ΝΔ κάνει ακροδεξιά στροφή», ενώ θυμίζει ότι «άλλοι βρίσκονταν στις πλατείες με την ακροδεξιά πριν από λίγα χρόνια».« Άλλοι είναι υπεύθυνοι για τη μη ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής» λέει χαρακτηριστικά.