ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για… House Of Cards μιλούν συνεργάτες του Μπακογιάννη στα όσα προσπαθεί να τον εμπλέξει ο Καμμένος

Αίσθηση προκάλεσε μια αναφορά του Πάνου Καμμένου στον Κώστα Μπακογιάννη, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε εάν σε αυτά τέσσερα χρόνια συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, δοκιμάστηκαν οι σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Όχι ποτέ. Δεν υπερβήκαμε καν τα όρια της ευπρέπειας. Ούτε έντονη κουβέντα έχουμε ανταλλάξει. Προς το τέλος βέβαια κάποιοι προσπαθούσαν να ενσπείρουν ζιζάνια. Όταν έγινε στην Αμερική αυτή η επίθεση εναντίον μου, γύρισα πίσω και του είπα: "Γιατί ρε Αλέξη, βλέπω αυτή την επίθεση;" Τότε εκείνος μου απάντησε: "Ήρθε και μας είπε ο Μπακογιάννης ότι συνάντησες δύο φορές τον Μητσοτάκη". "Είσαι τρελός" του απαντάω, "θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό;" "Όχι", μου λέει, "ούτε εγώ τον πίστεψα". Όπως καταλαβαίνετε κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν αυτή τη σκευωρία εναντίον μου"», απάντησε ο κ. Καμμένος

Συνεργάτες του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή τη συγκεκριμένη αναφορά του κ. Καμμένου σχολίασαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξής: «Γέλιο προκάλεσε στην κυριακάτικη σύσκεψη του επιτελείου του Μπακογιάννη η αναφορά Καμμένου στο "Πρώτο Θέμα". Χαρακτηριστικά συνεργάτες του αναρωτήθηκαν με χιούμορ: "Τώρα που έχει χρόνο μάλλον άρχισε να βλέπει house of cards και έχει εξάψει ακόμα περισσότερο τη φαντασία του, δεν εξηγείται αλλιώς"».