ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πολιτικό αντιπερισπασμό όσο… σφίγγουν τα γάλατα κάνει λόγο ο Σκουρλέτης

“Προφανώς αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι είναι μία υπόθεση σε εξέλιξη, κάποια από αυτά τα πράγματα φαίνεται ότι είχαν προαναγγελθεί εκ μέρους της ΝΔ και αυτό επιβεβαιώνεται με βάση το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες ο κ. Πλεύρης φαίνεται ότι γνώριζε αυτά τα οποία θα κατέθετε ο κ. Μιωνής» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Θέλω να πω το εξής, εδώ έχουμε ένα προϊόν υποκλοπής με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το δεύτερο είναι ότι είναι ένα προϊόν το οποίο δεν είναι ολόκληρο, είναι μία αποσπασματική παρουσίαση των όσων φαίνεται ότι είχαν συζητηθεί ανάμεσα στον κ. Παππά και τον κ. Μιωνή. Νομίζω ότι κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο κ. Μιωνής δεν είναι ένας τόσο αξιόπιστος μάρτυρας”, είπε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Realfm.

«Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητώ τα όσα είπε ο κ. Παππάς, ο οποίος συμμετείχε και σε αυτή τη συζήτηση. Εγώ θέλω να κάνω την εξής πολιτική παρατήρηση, όσο σφίγγουν τα γάλατα στον τομέα της οικονομίας ολοένα και περισσότερο θα έρχονται τέτοιες υποθέσεις με ένταση στο προσκήνιο. Λέω ότι είμαστε μπροστά σε έναν πολιτικό αντιπερισπασμό, ένας αντιπερισπασμός που ξεκίνησε και με την προανακριτική περί σκευωρίας για να συγκαλύψει την πραγματική υπόθεση της Novartis» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης.