ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αποκάλυψη Αλεξιάδη για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο

Συγκίνηση προκάλεσε η δήλωση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, για τον ξαφνικό θάνατο του Αποστόλου Βεσυρόπουλου, γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Ο κ. Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Βεσυρόπουλο «σπουδαίο πολιτικό» και «ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της ΝΔ», αναφέροντας ότι τον γνώριζε από τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, όταν εργάζονταν ως εφοριακοί στο Υπουργείο Οικονομικών.

Συγκινημένος, αποκάλυψε ότι ο Βεσυρόπουλος είχε σταθεί στο πλευρό του όταν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Καλώντας τον καθημερινά για να μάθει νέα του: «Με είχε συγκινήσει η στήριξή του. Έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον», δήλωσε χαρακτηριστικά.