ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ερώτηση που εξόργισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου- ΒΙΝΤΕΟ

Υψηλοί τόνοι επικράτησαν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος όταν δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρώτησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις διαπραγματεύσεις και προκάλεσε την οργή της.

 

 

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την κυρία Κωνσταντοπούλου αν συμφωνεί με τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης και η απάντησή της ήταν: «Η χώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση σε πλαίσιο και σε καθεστώς που δημιούργησαν άλλοι. Αυτοί οι άλλοι οφείλουν να απαντήσουν στα ευρήματα της Επιτροπής μας».

Στη συνέχεια είπε: «Η χώρα έχει κυβέρνηση που παλεύει να υπερασπιστεί την Δημοκρατία και τα δίκαια του λαου… Όταν κατατίθενται τέτοια πορίσματα είναι απογοητευτικό να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις… Είπατε πως είστε από τον Σκάι έτσι δεν είναι; Παρακολουθούμε με φρίκη και το λέω ευθέως – δεν σας αποδίδω προσωπικά κάτι – όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση».

Έκανε λόγο για στοχευμένη ερώτηση και συνέχισε λέγοντας πως «οι κερδισμένες τράπεζες από τη διαδικασία του μνημονίου, πληρώνουν διαφημίσεις στα ΜΜΕ, την ώρα που τα ΜΜΕ για τη διαφημιστική δαπάνη δεν έχουν αποδώσει τον οφειλόμενο φόρο… Υπάρχουν ΜΜΕ διαπλοκής που ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό…».

Ακόμη έκανε λόγο για απληροφόρητους και ανιστόρητους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

 Επιστρέφει ως «απαράδεκτη» την Έκθεση της ΤτΕ η Ζωή Κωνσταντοπούλου (upd)