ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλά κρατεί η κόντρα Τατσόπουλου – Μακρή. Τι είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής για την ηλικία και το…«καλάμι» της βουλευτίνας

tatsopoylos

Δεν έχει τέλος η προσωπική κόντρα του Πέτρου Τατσόπουλου με την Ραχήλ Μακρή καθώς όπως όλα δείχνουν οι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συνάψουν ειρήνη.

Μιλώντας στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του Mega, ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε τη διαγραφή της κας Μακρή από τους ΑΝΕΛ και το ενδεχόμενο να κάθονται πλέον δίπλα δίπλα ως ανεξάρτητοι βουλευτές λέγοντας:

«Υπάρχει θεός και πρέπει να τιμωρηθούμε για τις αμαρτίες μας». Στη συνέχεια βέβαια είπε ότι «αστειεύεται» και ευχήθηκε περαστικά στην πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

«Δεν έχω πρόβλημα με την ίδια την κυρία Μακρή, έχω πρόβλημα με τους πολιτικούς «τύπου Μακρή» που είναι πολλοί. Έχουμε πολλά τέτοια λουλούδια στην Βουλή» πρόσθεσε ο κ.Τατσόπουλος.

Ο ίδιος λίγο μετά συνέχισε να αφήνει σαφείς αιχμές κατά της κας Μακρή λέγοντας ότι εκφράζει την νηπιακή πολιτική» και υπογράμμισε:

«Η Ραχήλ είναι 41 χρονών … Μια γυναίκα που είναι 14 χρόνια μικρότερη μου έχει την αλαζονεία να σου πει ότι «ασχολούνται μαζί μου γιατί δε βρίσκουν άλλο τρόπο να έχουν δημοσιότητα». Το καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο έχει καβαλήσει το καλάμι;».