ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος : Γνώριζαν τα αποτελέσματα αλλά ήθελαν να προστατέψουν τους νταβατζήδες…

Από αύριο το πρωί θα προχωρήσουμε σε μία κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος.  

Προχωράμε, υπερθεμάτισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη νέα μέρα με νηφιαλιότητα, με ενωμένους τους Έλληνες. Παρά τον ανελέητο πόλεμο που δεχθήκαμε, σημείωσε ο κ. Καμμένος, για ακόμη μια φορά οι ψηφοφόροι μας όρισαν ως εγγυητές για την διακυβέρνηση και την ομαλότητα του τόπου.

«Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση, το χθες τελείωσε, οι Έλληνες πια θα ενωθούμε» υπερθεμάτισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα ξεκινάει μια νέα πορεία.

Αναφερθείς στις δημοσκοπήσεις των προηγούμενων ημερών, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για απατεώνες της μεταπολίτευσης  που «όλο αυτό το διάστημα μας στέλνανε εκτός Βουλής». «Κάποιοι μέχρι σήμερα το μεσημέρι επέμεναν ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν στο 1,7%» υπενθύμισε χαρακτηριστικά.

Ο λαός αποφάσισε ότι από εδώ και πέρα δεν παρέχεται ασυλία και προχωράμε στην επόμενη μέρα με νηφαλιότητα, στην νέα διακυβέρνηση που έχει στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση, τη λιτότητα και την ανεργία. Παρά τον ανελέητο πόλεμο, οι πολίτες μας όρισαν σαν εγγυητές για την πρόοδο του τόπου. Θα τηρήσουμε την εντολή τους με πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρας, θα προχωρήσουμε σε κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια.

Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση, θα ενωθούμε οι Έλληνες. Έχουμε μια αγάπη και έναν κοινό στόχο, την Ελλάδα.

Δώσαμε μάχη απέναντι σε δημοσκόπους, πληρωμένους δολοφόνους που μας ήθελαν εκτός Βουλής. Γνώριζαν τα αποτελέσματα αλλά από το μεσημέρι ήθελαν να προστατέψουν αυτούς που τους πληρώνουν, τους νταβατζήδες της μεταπολίτευσης.

Τελείωσαν τα πάρτι στη Μύκονο με τις σαμπάνιες των 60.000 ευρώ, τέλος οι μίζες, τέλος τα θαλασσοδάνεια.