ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου:Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο που ήθελε να βάλει τη χώρα στο…γύψο!

«Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

«Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου» πρόσθεσε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι «την αξιοπιστία και την εγκυρότητα τους την είδαμε στο δημοψήφισμα» ενώ σημείωσε ότι «το γεγονός ότι οι εκλογές αυτές μεθοδεύτηκαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έγινε για να προλάβει το σύστημα Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ να μην στοχοποιηθούν κι άλλο αφού θα επέστρεφε ο κόσμος από τις διακοπές. Εισπράττω από τον κόσμο μια τεράστια απογοήτευση την οποία βιώνω κι εγώ. Πολύς κόσμος αμφιταλαντεύεται αν θα συμμετάσχει καν στην διαδικασία. Αισθάνεται ότι ματαιώθηκε η δύναμη του. Αυτό στο οποίο στοχεύουμε εμείς είναι να μην απογοητευθούν οι πολίτες και κυρίως οι νέοι. Ξεκινάμε νέο αγώνα δημοκρατικής αντίστασης και άμυνας».

Σχετικά με το νόμισμα σημείωσε: «Η νομισματική ένωση και το κοινό νόμισμα χρησιμοποιούνται εργαλεία υποταγής» ενώ σε ερώτηση σχετικά με το το τι θα συμβεί εαν αλλάξουμε νόμισμα είπε ότι «όλες οι μνημονιακές συμβάσεις εξυπηρετούν τις τράπεζες και εκείνοι που τις φαλήρισαν εξακολουθούν να επιβραβεύονται. Κάποιοι αποφάσισαν το «καμία θυσία για το ευρώ» να το κάνουν «πάση θυσία στο ευρώ» και είναι απαράδεκτο».

Στο ερώτημα για την κριτική που δέχθηκε ως Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι «το κόμμα που με πρότεινε δεν υπάρχει πια. Παραβιάστηκαν όλες οι συλλογικές αποφάσεις, όλες οι συλλογικές διαδικασίες και αν βγει πρώτο θα είναι η αποθέωση της εξαπάτησης του ελληνικού λαού».

«Αυτά τα οποία αναφέρετε όντως έχουν εμφανιστεί ως διαρροές και ζητάω από τον κ. Τσίπρα και τους συν αυτώ να βγαίνουν να τα λένε επώνυμα» πρόσθεσε.

«Εγώ δεν δέχθηκα κριτική αλλά πόλεμο από όλες τις πλευρές. Τον υποδαύλισε ο Φίλης και ο πόλεμος αυτός είχε χαρακτηριστικά δολοφονίας προσωπικότητας. Έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή. Έφτασαν να χτυπούν όλη μου την οικογένεια. Εξελισσόταν στην Βουλή ένα καθημερινό bullying. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο και δεν θα το ενέτασσα αυτό σε προσωπική στρατηγική. Δεν θεωρώ ότι έκανα επαναστατική γυμναστική αλλά τήρησα τον κανονισμό της Βουλής» σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου

Στο ερώτημα τι αισθάνθηκε ότι δεν έκανε καλά «δε νομίζω ότι θα έκανα κάτι διαφορετικά. Ίσως θα έκανα με μεγαλύτερη ένταση όλα αυτά για τα οποία μου ασκήθηκε κριτική. Στη Βουλή υπάρχουν κυκλώματα και βυζαντινισμοί. Εκεί δεν πρόλαβα να πάρω αποτελεσματικές πρωτοβουλίες. Ναρκοθετήθηκαν πολλές πρωτοβουλίες νομοθετικές εκ των έσω».

 Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό σποτ τη Λαϊκής Ενότητας στο οποίο πρωταγωνιστεί:

 «Για τους απλούς ανθρώπους υπάρχει ένα απλό εργαλείο για την διαγραφή του χρέους και πρέπει να γίνει συνείδηση ότι δεν πρέπει να πληρωθεί», είπε. Πρόσθεσε ότι έχει σημασία η ψήφος στις 20 Σεπτεμβρίου για να μην επικρατήσει η δύναμη του ψέματος αλλά της αλήθειας.

«Πρέπει να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας. Ήταν ένα γκροτέσκο ψέμα. Είχαν αφιερωθεί ώρες σε δελτία ειδήσεων και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν όλα κατασκευασμένα και ο ίδιος ο πρατηριούχος είπε ότι ουδέποτε έγιναν όλα αυτά από τα μέσα της διαπλοκής».

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε σχετικά: