ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αν δουλεύετε σεζόν ή… πάτε για μπάνιο στις 9 Ιουνίου, μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα η αίτηση για επιστολική ψήφο»

Με ένα νέο βίντεο στο Tik Tok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες να εγγραφούν στην πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο Κ. Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι η προθεσμία για την εγγραφή λήγει τη Μεγάλη Δευτέρα. Παράλληλα, διευκρινίζει ότι η επιστολική ψήφος δεν αφορά μόνο τους ομογενείς αλλά όλους τους Έλληνες.

«Αν δουλεύετε σεζόν, αν σπουδάζετε σε άλλη πόλη, ή δίνετε εξετάσεις, αν σας δυσκολεύουν οι μετακινήσεις ή αν απλώς θέλετε να πάτε για μπάνιο στις 9 Ιουνίου, μέχρι την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου, μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα» λέει ο πρωθυπουργός.

«Η αποχή δεν είναι απάντηση, έχετε τώρα έναν επιπλέον λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές» είναι το μήνυμα που στέλνει, κλείνοντας το βίντεο, ο κ. Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_Για ΠΡΩΤΗ φορά Επιστολική Ψήφος στη χώρα μας. Μπείτε στο epistoliki.ypes.gov.gr μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα, για να ψηφίσετε από όπου θέλετε.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis