ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης κατά Τσίπρα : Συμπεριφέρεται πιο αλαζονικά από όταν ήταν στην κυβέρνηση

«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπεριφέρεται στην αντιπολίτευση ακόμα πιο αλαζονικά απ΄ ότι ήταν στην κυβέρνηση.

Ο Παν. Λαφαζάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών αναφέρθηκε διεξοδικά στο “νέο” ΣΥΡΙΖΑ, στην αντιπολιτευτική του τακτική, στην “ομόφωνη” νέα Διακήρυξή του που ψήφισαν στην Κ.Ε και στην πορεία του για το Συνέδριο και μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Είναι τραγικό αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται στην αντιπολίτευση ακόμα πιο αλαζονικά απ’ ότι όταν ήταν στην κυβέρνηση και θα πρόσθετα, αρκετά πιο καθεστωτικά και συστημικά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Αλ. Τσίπρας έσπευσε ως αντιπολίτευση να δώσει εκ νέου το παρών στη λίμνη Κόμο σε μια λέσχη μυστικών διαβουλεύσεων των ισχυρών της “παγκοσμιοποίησης“, χειρότερη από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ούτε τυχαίο είναι ότι στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Πάπα και επέλεξε να πάρει μέρος στο Φεστιβάλ των “ξεπλυμένων” Κεντροαριστερών, υπαλλήλων των Βρυξελλών, της Ιταλίας».