ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος για ηχητικό Μιωνή: Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης

Την κατάθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, σχολιάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας ότι έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης για όσους οργάνωσαν το παραδικαστικό κύκλωμα.

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, σχολίασε τη σημερινή κατάθεση του κ. Μιωνή ηχητικού από το οποίο προκύπτει ότι ο Νίκος Παππάς του είχε αποκαλύψει πως ο Δ. Παπαγγελόπουλος είχε συγκεκριμένη ατζέντα με αποτέλεσμα «κάποιοι να βγάζουν λεφτά», λέγοντας ότι αποδεικνύεται παρακρατικό και παραδικαστικό κύκλωμα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σημειώνει ότι αποδεικνύεται ότι έβγαιναν χρήματα από το παρακράτος και το παραδικαστικό σύστημα «που είχε οργανωθεί από έναν υπουργό της τότε κυβέρνησης και διευκολυνόταν από δικαστικούς και άλλους του παρακυκλώματος έβγαζε τελικά και χρήματα».

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, τονίζει την αναγκαιότητα μετά και από τις σημερινές αποκαλύψεις να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης για όλα αυτά που σας μίλαγα εδώ και καιρό. Ήρθε η ώρα με θεσμικό τρόπο να αποκαλυφθούν για να οδηγήσουν αυτούς που οργάνωναν όλα αυτά τα πράγματα στο εδώλιο της Δικαιοσύνης», κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.